Pasta e Vino voert echte Italiaanse gerechten, niet alleen pasta's maar ook aardappelen, veel verschillende groenten, verrukkelijk vlees, mega verse vis en natuurlijk (Italiaanse) kruiden. Bovendien zijn de producten altijd vers, op basis van kwaliteitsingrediënten. Een avond uit met een heerlijk diner en bijpassende wijn? We zien je graag bij Ristorante Pasta e Vino.
Reserveren
Reserveren bij Pasta e Vino alleen telefonisch: 046 - 437 9994
Reserveren bij de Osteria kan ook online.
Openingstijden
Donderdag: vanaf 17:00 uur
Vrijdag: vanaf 17:00 uur
Zaterdag: vanaf 17:00 uur
Zondag: vanaf 17:00 uur
Menukaart
Scrol naar onder voor onze menukaart (voorjaar / zomermenu 2025)
Heeft u allergieën/diëtaire wensen? Meld het ons!
Voor vegetarische/veganistische gerechten kunt u de bediening raadplegen.
Onze menu's zijn verkrijgbaar in varianten op basis van vis, vlees en vegetarische producten.
5-gangen verrassingsmenu
Zonder wijnarrangement
€ 72,5
5-gangen verrassingsmenu
Met wijnarrangement
€ 112,5
4-gangen dagmenu
Zonder wijnarrangement
€ 62,5
4-gangen dagmenu
Met wijnarrangement
€ 94,5
Carciofo | Burrata | Pecorino Romano | Balsamico
Artisjok | Burrata | Pecorino | Balsamic
€ 22
Tartara di Manzo | Sedano Rapa | Parmigiano
Rundvleestartaar | Gemarineerde knolselderij | Parmezaan
€ 29
Astice | Asparagi Bianchi | Pomodorini | Cipolla
Kreeft | Witte asperges | Tomaat | Ui
€ 35
Spaghetti | Alici | Ricotta | Buccia di Limone
Spaghetti | Boter | Ansjovis | Ricotta | Citroenzeste
€ 24
Ravioli | Asparagi Verdi | Pancetta | Uova | Burrata
Ravioli | Groene asperges | Pancetta | Ei | Burrata | Erwten
€ 26
Fregola Nera Sarda | Calamari alla Luciana
Zwarte Sardijnse pasta | Calamari | Tomaat | Olijf
€ 29
Sogliola | Mugnaia o Vino Bianco e Limone
Zeetong | Boter of Witte wijn en Citroen
Dagprijs
Gamberoni | Aglio | Pomodorini | Raviolo di Verdure
Gamba | Knoflook | Tomaat | Groenteraviolo
€ 35
Filetto | Pesto di Rucola | Coulis di Pomodoro
Tournedos | Rucolapesto | Tomatencoulis
€ 39
Jubileum menu Pasta e Vino 30 jaar
Gambero rosa | Salmone sotto sale | Asparagi verdi | Cipolle
Gamba | Gepekelde zalm | Groene asperge | Zoete ui
Asparagi bianchi | Uovo in camicia | Parmigiano | Olio EVO**
Witte asperge | Gepocheerd ei | Parmezaan | Olijfolie
Ravioli | Burrata | Fave | Piselli | Pancetta*
Ravioli | Burrata | Verse peulvruchten | Pancetta
Filetto | Erbe | Rucola | Pinoli | Parmigiano | Balsamico
Ossenhaas | Kruiden | Rucola | Pijnboompitten | Parmezaan
Panna cotta | Frutti di bosco | Salsa di fragole
Panna cotta | Bosvruchten | Aardbeiencoulis
3-gangen | 49 | met wijnarrangement 73.5 |
4-gangen | 59 | met wijnarrangement 88.5 |
5-gangen | 69 | met wijnarrangement 103.5 |
Indien u kiest voor een 4-gangen menu vallen de ravioli* weg, bij het kiezen van een 3-gangen menu tevens de witte asperges**.