Pasta e Vino voert echte Italiaanse gerechten, niet alleen pasta's maar ook aardappelen, veel verschillende groenten, verrukkelijk vlees, mega verse vis en natuurlijk (Italiaanse) kruiden. Bovendien zijn de producten altijd vers, op basis van kwaliteitsingrediënten. Een avond uit met een heerlijk diner en bijpassende wijn? We zien je graag bij Ristorante Pasta e Vino.
Vakantie
Wegens vakantie zijn wij gesloten van zondag 1 september tot en met donderdag 12 september.
Reserveren
Reserveren bij Pasta e Vino alleen telefonisch: 046 - 437 9994
Reserveren bij de Osteria kan ook online.
Openingstijden
Donderdag: vanaf 17:00 uur
Vrijdag: vanaf 17:00 uur
Zaterdag: vanaf 17:00 uur
Zondag: 12:00 - 14:00 uur lunch
Zondag: vanaf 17:00 uur diner
Let op: De lunch is op zondag altijd in Pasta e Vino, de Osteria is op zondag niet voor de lunch geopend.
Menukaart
Scrol naar onder voor onze menukaart (voorjaars- / zomerkaart 2024)
Afhalen
Afhalen en thuis eten is na telefonisch overleg nog steeds mogelijk!
Heeft u allergieën/diëtaire wensen? Meld het ons!
Voor vegetarische/veganistische gerechten kunt u de bediening raadplegen.
Onze menu's zijn verkrijgbaar in varianten op basis van vis, vlees en vegetarische producten.
5-gangen verrassingsmenu
Zonder wijnarrangement
€ 70
5-gangen verrassingsmenu
Met wijnarrangement
€ 105
4-gangen dagmenu
Zonder wijnarrangement
€ 60
4-gangen dagmenu
Met wijnarrangement
€ 90
Carciofo | Crema di patate | Burrata | Prezzemolo
Artisjok | Aardappelcreme | Burrata | Peterselieolie
€ 24
Iberico | Finocchio | Limone | Olio EVO
Ibericovarken | Venkel | Citroen | Olijfolie
€ 25
Tartara di vitello | Uovo | Crema di tartufo
Kalfstartaar | Gepocheerd ei | Truffelcreme
€ 29
Astice | Salmone | Asparagi verdi | Cipolla dolce
Kreeft | Huisgepekelde zalm | Groene asperges | Zoete ui
€ 35
Spaghettone | Ricotta | Limone
Spaghetti | Ricotta | Citroen
€ 22
Ravioli di verdure | Burrata | Pomodoro | Basilico
Ravioli | Groente | Burrata | Tomaat | Basilicum
€ 24
Zuppetta di pesce | Ditali | Verdure
Korte pasta | Visfumé | Groente | Witvis
€ 24
Paccheri | Ragu di vitello | Parmigiano
Napoletaanse pasta | Kalfsragout | Parmezaanse kaas
€ 26
Sogliola | Mugnaia O Vino bianco e limone
Zeetong | Boter OF Witte wijn en citroen
Dagprijs
Pesce del giorno | Verdure di stagione
Vis van de dag | Seizoensgroenten
€ 32
Gamberoni | Carciofo | Ravioli di pesce | Aglio
Gamba | Artisjok | Ravioli gevuld met vis | Knoflook
€ 35
Filetto | Fegato grasso | Salsa Madeira
Tournedos | Eendenlever | Madeirasaus
€ 39
Agnello | Fave | Piselli | Patate | Rosmarino
Lamscarré | Lamsfond | Tuinboon | Erwt | Aardappel | Rozemarijn
€ 39
Jubileum menu Pasta e Vino 30 jaar
Gambero rosa | Salmone sotto sale | Asparagi verdi | Cipolle
Gamba | Gepekelde zalm | Groene asperge | Zoete ui
Asparagi bianchi | Uovo in camicia | Parmigiano | Olio EVO**
Witte asperge | Gepocheerd ei | Parmezaan | Olijfolie
Ravioli | Burrata | Fave | Piselli | Pancetta*
Ravioli | Burrata | Verse peulvruchten | Pancetta
Filetto | Erbe | Rucola | Pinoli | Parmigiano | Balsamico
Ossenhaas | Kruiden | Rucola | Pijnboompitten | Parmezaan
Panna cotta | Frutti di bosco | Salsa di fragole
Panna cotta | Bosvruchten | Aardbeiencoulis
3-gangen | 49 | met wijnarrangement 73.5 |
4-gangen | 59 | met wijnarrangement 88.5 |
5-gangen | 69 | met wijnarrangement 103.5 |
Indien u kiest voor een 4-gangen menu vallen de ravioli* weg, bij het kiezen van een 3-gangen menu tevens de witte asperges**.