Pasta e Vino voert echte Italiaanse gerechten, niet alleen pasta's maar ook aardappelen, veel verschillende groenten, verrukkelijk vlees, mega verse vis en natuurlijk (Italiaanse) kruiden. Bovendien zijn de producten altijd vers, op basis van kwaliteitsingrediënten. Een avond uit met een heerlijk diner en bijpassende wijn? We zien je graag bij Ristorante Pasta e Vino.
Reserveren
Reserveren bij Pasta e Vino alleen telefonisch: 046 - 437 9994
Reserveren bij de Osteria kan ook online.
Openingstijden
Donderdag: vanaf 17:00 uur
Vrijdag: vanaf 17:00 uur
Zaterdag: vanaf 17:00 uur
Zondag: 12:00 - 14:00 uur lunch
Zondag: vanaf 17:00 uur diner
Let op: De lunch is op zondag altijd in Pasta e Vino, de Osteria is op zondag niet voor de lunch geopend.
Menukaart
Scrol naar onder voor onze menukaart (voorjaars- / zomerkaart 2024)
Heeft u allergieën/diëtaire wensen? Meld het ons!
Voor vegetarische/veganistische gerechten kunt u de bediening raadplegen.
Onze menu's zijn verkrijgbaar in varianten op basis van vis, vlees en vegetarische producten.
5-gangen verrassingsmenu
Zonder wijnarrangement
€ 72,50
5-gangen verrassingsmenu
Met wijnarrangement
€ 105
4-gangen dagmenu
Zonder wijnarrangement
€ 62,50
4-gangen dagmenu
Met wijnarrangement
€ 92,50
Crema di patate | Quaglie | Funghi | Tartufo
Aardappelcrème | Kwartel | Paddenstoelen | Truffelcrème
€ 24
Salmone | Finocchio | Arance | Noci
Huisgepekelde zalm | Venkel | Sinaasappel | Noten
€ 24
Carpaccio | Carciofo | Burrata | Pomodori Secchi
Ossenhaascarpaccio | Artisjok | Burrata | Tomaat
€ 26
Astice | Pomodorini | Cipolla di Tropea
Kreeft | Tomaat | Tropea-ui
€ 35
Ravioli | Gorgonzola | Fichi | Noci
Ravioli | Gorgonzola | Vijgen | Walnoten
€ 24
Tagliatelle | Funghi | Salsiccia | Finocchietto
Tagliatelle | Paddenstoelen | Salsiccia | Venkel
€ 28
Spaghetti | Frutti di Mare
Spaghetti | Zeevruchten
€ 29
Paccheri | Patate | Astice
Napoletaanse pasta | Aardappel | Kreeft
€ 35
Sogliola | Mugnaia o Vino Bianco e Limone
Zeetong | Boter of Witte wijn en Citroen
Dagprijs
Iberico | Raviolo di zucca | Balsamico
Ibericovarken | Pompoenraviolo | Balsamicoazijn
€ 32
Gamberoni | Aglio | Pomodorini | Zucchine
Gamba | Knoflook | Tomaat | Courgette
€ 35
Filetto alla Rossini
Tournedos | Ganzenlever | Truffel | Brioche
€ 45
Jubileum menu Pasta e Vino 30 jaar
Gambero rosa | Salmone sotto sale | Asparagi verdi | Cipolle
Gamba | Gepekelde zalm | Groene asperge | Zoete ui
Asparagi bianchi | Uovo in camicia | Parmigiano | Olio EVO**
Witte asperge | Gepocheerd ei | Parmezaan | Olijfolie
Ravioli | Burrata | Fave | Piselli | Pancetta*
Ravioli | Burrata | Verse peulvruchten | Pancetta
Filetto | Erbe | Rucola | Pinoli | Parmigiano | Balsamico
Ossenhaas | Kruiden | Rucola | Pijnboompitten | Parmezaan
Panna cotta | Frutti di bosco | Salsa di fragole
Panna cotta | Bosvruchten | Aardbeiencoulis
3-gangen | 49 | met wijnarrangement 73.5 |
4-gangen | 59 | met wijnarrangement 88.5 |
5-gangen | 69 | met wijnarrangement 103.5 |
Indien u kiest voor een 4-gangen menu vallen de ravioli* weg, bij het kiezen van een 3-gangen menu tevens de witte asperges**.