Ristorante

Ristorante

Icon
Decoratie afbeelding 3

U kunt weer in ons sfeervolle restaurant genieten van de authentieke Italiaanse keuken!

Wij zijn weer geopend, met inachtneming van de voorzorgsmaatregelen m.b.t. corona.

Pasta e Vino voert echte Italiaanse gerechten, niet alleen pasta's maar ook aardappelen, veel verschillende groenten, verrukkelijk vlees, mega verse vis en natuurlijk (Italiaanse) kruiden. Bovendien zijn de producten altijd vers, op basis van kwaliteitsingrediënten. Een avond uit met een heerlijk diner en bijpassende wijn? We zien je graag bij Ristorante Pasta e Vino.

Scrol naar onder voor onze menukaart (najaarskaart 2021)

Afhalen blijft mogelijk
Toch nog even liever thuis eten? Klik dan op onderstaande link voor onze afhaal-menukaart.

Klik hier voor de afhaal menukaart

  • Ristorante Pasta e Vino
  • Ristorante Pasta e Vino
  • Ristorante Pasta e Vino
Icon

Menukaart Ristorante

4 gangen Menu
Uitleg aan tafel

56

5 gangen Surprise Menu
Uitsluitend per tafel te bestellen

65

Le bruschette con pomodoro e basilico con mozzarella di bufala
Geroosterd knoflookbrood geserveerd met tomaatjes, basilicum en buffelmozzarella

22

La tartara di vitello con burrata, spinaci, Parmigiano, aglio e pinoli
Tartaar van kalfsvlees bereid met burrata, verse spinazie, Parmezaanse kaas, knoflook en geroosterde pijnboompitten

24

La crema di patate con funghi e polipo
Een crème van aardappelen met bospaddenstoelen en octopus

22

L’ insalata di astice e gamberi con pomodorini, zucchine e cipolle
Kreeft met garnalen bereid met tomaatjes, courgette en zoete ui

28

Il carpaccio di bietole rosse con caprine, mandorle rostate e zucca caramellizata
Carpaccio van rode biet geserveerd met geitenkaas, geroosterde amandelen en gekarameliseerde pompoen

20

I ravioli ripiene di ricotta di pecora con sugo di pomodoro e agnello
Huisgemaakte ravioli gevuld met ricotta van schapenmelk geserveerd in een saus van tomaten en lamsvlees

22

Le pappardelle con noci, fichi e gorgonzola
Brede lintpasta met gorgonzola, walnoten en vijgen

20

I paccheri ai frutti di mare
Korte, brede pasta geserveerd met verse zeevruchten, knoflook en peterselie

26

I tagliolini con astice, carciofi freschi e pomodorini
Tagliolini bereid met kreeft, verse artisjokken en tomaatjes

28

I gnocchi con funghi, salciccia en Parmigiano
Aardappelpasta met bospaddenstoelen, gekruide Italiaanse worst en Parmezaanse kaas

22

La sella di maiale Iberico con fagioli, patate e rosmarino
Filet van het biologische Iberico varken bereid met bonen, aardappelen uit de oven en rozemarijn

29

La tagliata di vitello con rucola, pomodorini e Parmigiano
Getrancheerde kalfslende met rucola, kruiden, tomaatjes en Parmezaanse kaas

32

Il filetto di manzo ai funghi o al pepe verde
Gebakken tournedos bereid óf met bospaddenstoelen óf met een groene pepersaus

30

La zupetta di cozze e gamberoni con aglio, pomodoro, vino bianco e bruschetta all’aglio
Sauté van mosselen en gamba’s in een saus van tomaat, knoflook en witte wijn geserveerd met geroosterd knoflookbrood

32

Pesce di giornata al gusto proprio
Verse vis van de dag bereid naar wens

dagprijs

Menukaart
× Home Pasta e Vino Ristorante Osteria B&B Commercio Novitá Contact