Ristorante

Ristorante

Icon
Decoratie afbeelding 3

U kunt weer in ons sfeervolle restaurant genieten van de authentieke Italiaanse keuken!

Wij zijn weer geopend, met inachtneming van de voorzorgsmaatregelen m.b.t. corona.

Pasta e Vino voert echte Italiaanse gerechten, niet alleen pasta's maar ook aardappelen, veel verschillende groenten, verrukkelijk vlees, mega verse vis en natuurlijk (Italiaanse) kruiden. Bovendien zijn de producten altijd vers, op basis van kwaliteitsingrediënten. Een avond uit met een heerlijk diner en bijpassende wijn? We zien je graag bij Ristorante Pasta e Vino.

Scrol naar onder voor onze menukaart

Afhalen blijft mogelijk
Toch nog even liever thuis eten? Klik dan op onderstaande link voor onze afhaal-menukaart.

Klik hier voor de afhaal menukaart

  • Ristorante Pasta e Vino
  • Ristorante Pasta e Vino
  • Ristorante Pasta e Vino
Icon

Menukaart Ristorante

4 gangen Menu
Uitleg aan tafel

56

5 gangen Surprise Menu
Uitsluitend per tafel te bestellen

65

Il tortino di anguria con code di gamberi, lime, olio di oliva e peperoncino piccante
Een marinade van watermeloen en gambastaarten bereid met limoen, olijfolie en pikante peper

24

La tartara di manzo con carciofi freschi, pinoli, aglio, pecorino, limone e olio di oliva
Tartaar van rundvlees bereid met verse artisjokken, geroosterde pijnboompitten, schapenkaas, olijfolie en citroen

24

La mozzarella di bufala con melone en prosciutto di Parma
Buffelmozzarella bereid met meloen en fijn gesneden Parmaham

22

L’ astice con salmone in salamoia, asparagi verdi, cipolle dolci e aceto balsamico
Kreeft bereid met huis gepekelde zalm, groene asperges, zoete ui en een dressing van balsamico

26

Le ostriche con Prosecco
6 oesters (Geay of Gillardeau) geserveerd met een glas Prosecco

34

Le tagliatelle con asparagi verdi, pancetta e salsa di panna e pomodoro
Fijne lintpasta met groene asperges, pancetta ham en een saus van room en tomaat

21

I paccheri con burrata, pomodorini e basilico
Brede, korte pasta bereid met burrata, tomaatjes en basilicum

21

I ravioli fatti in casa ripieni di ricotta di pecora con pecorino, melanzane e basilico
Huisgemaakte ravioli gevuld met schapenkaas bereid met geroosterde aubergine, geraspte schapenkaas en basilicum

22

Gli spaghetti con vongole e bottarga
Spaghetti met vongole en bottarga (gedroogde, geraspte kuit van de vissoort harder)

28

La parmigiana di melanzane e zucchine con prosciutto cotto e mozzarella
Lasagne van aubergine en courgette gemaakt met gekookte ham en mozzarella

22

La tagliata di vitello con rosmarino, rucola, carciofi freschi, scaglie di Parmigiano e balsamico
Getrancheerde kalfsfilet bereid met rucola, verse artisjokken, rozemarijn, geschaafde Parmezaanse kaas en aceto balsamico

32

Il filetto di manzo con salsa al marsala, crema di tartufo nero e patate gratinate
Gebakken tournedos geserveerd in een saus van marsala, zwarte truffelcrème en gegratineerde aardappeltjes uit de oven

30

I gamberoni con verdure al forno, aglio, origano e balsamico
Gebakken gamba’s bereid met groenten uit de oven, knoflook, oregano en balsamico

28

L’ astice, polipo e ravioli neri di pesce con sugo all’ astice
Een combinatie van kreeft, octopus en met vis gevulde zwarte ravioli bereid met een fumé van kreeft

36

Pesce di giornata al gusto proprio
Verse vis van de dag bereid naar wens

dagprijs

Menukaart
× Home Pasta e Vino Ristorante Osteria B&B Commercio Novitá Contact