Pasta e Vino serveert verschillende menu's in verschillende seizoenen. Momenteel (update: 28 september 2018) kunt u bij ons terecht voor de herfstkaart. Wij serveren geen lunch, behalve voor gezelschappen vanaf 10 personen. Heeft u een allergie? Meld het ons!

I Menú

4 gangen Menu (uitleg aan tafel)
€ 52

4 gangen Wildmenu (uitleg aan tafel)
€ 58

5 gangen Surprise Menu
€ 62

Gli Antipasti

La carne cruda con crema di tartufo e uovo in camicia
Tartaar van ossenhaas bereid met een crème van truffel en een gepocheerd eitje
€ 22

L'astice al forno con carciofi freschi
Kreeft uit de oven met verse artisjokken en een fumé van schaaldieren
€ 26

Le ostriche e il prosecco
6 oesters met een glas Prosecco
€ 27

Il trio di antipasti alla Pasta e Vino
Een drietal verschillende voorgerechten à la Pasta e Vino
min 2 pers. prijs p.p. € 26

La lasagna di verdure e mozzarella con pomodorini e pesto di basilico
Huisgemaakte lasagna van groenten en mozzarelle bereid met tomaatjes en basilicumpesto
€ 18

La schiacciata di gamberi con rucola, Parmigiano, olio e limone
Warm geserveerde carpaccio van garnalen met rucola, Parmezaanse kaas, citroen en olijfolie
€ 19

I primi piatti

Le tagliatelle con gamberi, zucchini e burrata
Huisgemaakte tagliatelle met gamba's, courgette en burrata
€ 24

Le crespella ripiene di funghi e zucca con burro fuso e salvia
Huisgemaakt flensje gevuld met bospaddenstoelen en pompoen geserveerd met gesmolten boter en salie
€ 19

I tagliolini neri ai frutti di mare
Fijne, zwarte lintpasta met verse zeevruchten, knoflook en peterselie
€ 24

I ravioli ripieni di caprino e miele con mandorle e salvia
Huisgemaakte ravioli gevuld met geitenkaas en honing bereid met geroosterde amandelen
€ 19

Le orecchiette con broccoli, pancetta e salsiccia
Korte pasta bereid met broccoli, pancetta en gekruide Italiaanse worst
€ 18

I Secondi Piatti

Il filetto di manzo alla Rossini con fegato d'oca e crema di tartufo
Tournedos Rossini met eendenlever, een crème van truffel en een saus van rode wijn
€ 29

La costoletta di maiale Iberico con fagioli, rosmarino e patate
Kotelet van het Spaans, biologisch Iberico varken bereid boontjes, aardappelen uit de oven en rozemarijn
€ 26

Il filetto di rombo con crema di patate e frutti di mare
Gebakken filet van tarbot met een mousseline van aardappel en verse zeevruchten
€ 28

I gamberoni con ravioli di pesce e spinaci
In knoflook gebakken gamba's geserveerd met vis gevulde ravioli en spinazie
€ 27

Pesce di giornata al gusto proprio
Verse visfilet van de dag bereid naar wens
dagprijs