Menukaart

Wij serveren momenteel de zomerkaart... [bekijk het menu]

Wegwerkzaamheden bij Pasta e VinoWegwerkzaamheden

Wegens wegwerkzaamheden zijn wij minder goed bereikbaar. De Brugstraat - Raashuisstraat is tot begin 2019 afgesloten. Lees hier meer.

Menukaart

Pasta e Vino serveert verschillende menu's in verschillende seizoenen. Momenteel (update: 22 juni 2018) kunt u bij ons terecht voor de zomerkaart. Wij serveren geen lunch, behalve voor gezelschappen vanaf 10 personen. Heeft u een allergie? Meld het ons!

Bekijk hier ook ons speciale zomermenu

Uit eten in Beek, Maastricht

I Menú

4 gangen Menu (uitleg aan tafel)
€ 52

5 gangen Surprise Menu
€ 62

Gli Antipasti

Le Bruschette con gamberi, burrata, verdure e menta
Geroosterd knoflookbrood met burrata, geroosterde groenten en verse mint
€ 19

Le melanzane al forno con mozzarella di bufala e basilico
Aubergine uit de oven geserveerd met buffelmozzarella en basilicum
€ 18

Crema di patate con polipo e olive taggiasche
Warm geserveerde crème van aardappelen geserveerd met octopus en taggiasche olijven
€ 20

Il trio di antipasti alla Pasta e Vino
Een drietal verschillende voorgerechten ŕ la Pasta e Vino
Min 2 pers. prijs p.p. € 26

Il carpaccio classico di filetto di manza con carciofi freschi, Parmigiano, pinoli e pesto di basilico
Klassieke carpaccio van ossenhaas bereid met verse artisjokken, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en basilicumpesto
€ 22

L'insalatina di astice e verdure crude
Kreeft geserveerd met een salade van rauwe groenten, olijfolie en witte balsamico
€ 26

I primi piatti

I spaghetti alla moda del pescatore
Spaghetti met verse schaal - en schelpdieren
€ 24

I ravioli ripieni di melanzane con pomodorini, basilico e mozzarella di bufala
Huisgemaakte ravioli gevuld met aubergine geserveerd met tomaatjes, basilicum en buffelmozzarella
€ 19

I scialatielli con ricotta fresca, pomodori secchi e pinoli
Lintpasta bereid met verse ricotta, gedroogde tomaatjes en geroosterde pijnboompitten
€ 18

I ravioli ripieni di pesce e crostacei con astice e zucchine
Huisgemaakte ravioli gevuld met vis en schaaldieren bereid met kreeft en courgette
€ 25

Le tagliatelle con peperoni, acciughe, olive e Parmigiano
Huisgemaakte lintpasta bereid met geroosterde paprika, anjovis, olijven en Parmezaanse kaas
€ 18

I Secondi Piatti

Il petto di faraona ripieno di tartufo estivo con patate e rosmarino
Supreme van parelhoen gevuld met zomertruffel geserveerd met aardappelen uit de oven en rozemarijn
€ 24

Il filetto di manzo con salsa di gorgonzola e fichi
Gebakken tournedos van Belgische blauwe met een saus van gorgonzola en vijgen
€ 29

La costolette di maiale Iberico con pancetta, fave, piselli, burro fuso e salvia
Kotelet van het Spaans, biologisch Iberico varken bereid met pancetta,gesmolten boter, salie, tuinbonen en erwten uit eigen tuin
€ 26

Il branzino selvatico al forno con sughetto di crostacei, spezie e verdure
Filet van wilde zeebaars uit de oven bereid met een fumé van schaaldieren geserveerd met verse groenten en kruiden
€ 28

I gamberoni al forno con aglio, prezzemolo e insalata mista
Gamba’s uit de oven met knoflook en peterselie geserveerd met een frisse, gemengde salade
€ 27

Pesce di giornata al gusto proprio
Verse visfilet van de dag bereid naar wens
dagprijs

Printvriendelijke versie