Menukaart

Wij serveren momenteel de najaarskaart... [bekijk het menu]

Menukaart

Pasta e Vino serveert verschillende menu's in verschillende seizoenen. Momenteel (update: 4 september 2017) kunt u bij ons terecht voor de najaarskaart. Wij serveren geen lunch, behalve voor gezelschappen vanaf 10 personen. Heeft u een allergie? Meld het ons!

Eerste en Tweede Kerstdag zijn we geopend vanaf 18:00 uur.
Tijdens deze dagen kunt u kiezen uit of onze gebruikelijke menu’s of van de menukaart. We serveren geen speciaal kerstmenu.

Uit eten in Beek, Maastricht

I Menú

4 gangen Menu (uitleg aan tafel)
€ 52

4 gangen Wildmenu (vanaf oktober)
€ 58

5 gangen Surprise Menu
€ 62

Gli Antipasti

La crema di patate con polipo e carciofi
Gebakken octopus en verse artisjokken bereid met een crème van aardappel
€ 21

Le verdure arrostite con burrata e basilico
Geroosterde groenten bereid met burrata en basilicum
€ 20

Le quaglie con patate e funghi porcini
Gebakken kwartel geserveerd met eekhoorntjesbrood en aardappelen
€ 18

L' insalata di rucola con gamberi, pomodorini e Parmigiano
Een salade van rucola met gebakken garnalen, tomaatjes en Parmezaanse kaas
€ 20

Il carpaccio di manzo classico, con crema di mostarda, rucola e pinoli
Klassieke carpaccio van rundvlees met rucola, geroosterde pijnboompitten, een crème van mosterd en Parmezaanse kaas
€ 21

L' astice con pomodorini, zucca dolce marinata e cipolle dolci
Halve kreeft bereid met gemarineerde zoete pompoen, tomaatjes en zoete ui
€ 26

I primi piatti

Le trofie con pesto di basilico fatto in casa con fagiolini e patate
Verse pasta uit Ligurië bereid met pesto van basilicum uit eigen tuin, boontjes en gekookte aardappeltjes
€ 19

I ravioli fatti in casa ripieni di zucca con amaretti, parmigiano e burro fuso
Huisgemaakte ravioli gevuld met zoete pompoen bereid met amarettokoekjes, gesmolten boter en Parmezaanse kaas
€ 19

I scialatielli ai frutti di mare
Zuid Italiaanse verse pasta bereid met verse zeevruchten, knoflook en tomaatjes
€ 24

I fusilli con carciofi freschi, salsiccia e finocchio
Krulpasta met gebakken verse artisjokken, gekruide Italiaanse worst en venkel
€ 18

La tagliatelle con ragù di vitello e funghi porcini
Huisgemaakte tagliatelle bereid met een ragout van kalfsvlees en eekhoorntjesbrood
€ 22

I gnocchi di patate con la mozzarella, pomodorini e basilico
Huisgemaakte aardappelpasta met mozzarella, tomaatjes en basilicum
€ 18

Secondi Piatti

La sella di coniglio ripiena al tartufo con pure di patate e finocchi
Konijnenrugfilet gevuld met zwarte truffel geserveerd met puree van aardappel en venkel
€ 24

Il filetto di manzo con funghi porcini e pancetta
Gebakken tournedos van Belgische blauwe bereid eekhoorntjesbrood en gekruide Italiaanse ham
€ 30

I gamberoni con aglio, prezzemolo e spaghetti all'aglio e peperoncino
In knoflook gebakken gamba's geserveerd met spaghetti, knoflook en pikante pepers
€ 27

La costata di manzo tagliata con rucola, carciofi freschi, rosmarino e Parmigiano
Getrancheerde entrecôte van Belgische blauwe met rucola, verse artisjokken, rozemarijn en Parmezaanse kaas
min 2 personen
€ 25 p.p.

Pesce del giorno a piacere Dagverse vis bereid naar wens
dagprijs

Printvriendelijke versie