Menukaart

Wij serveren momenteel de voorjaarskaart... [bekijk het menu]

Menukaart

Pasta e Vino serveert verschillende menu's in verschillende seizoenen. Momenteel (update: 23 februari 2018) kunt u bij ons terecht voor de voorjaarskaart. Wij serveren geen lunch, behalve voor gezelschappen vanaf 10 personen. Heeft u een allergie? Meld het ons!

Pasta e Vino bestaat 25 jaar! Klik hier voor het jubileummenu dat wij in de maanden april en mei serveren om deze mijlpaal te vieren!

Uit eten in Beek, Maastricht

I Menú

4 gangen Menu (uitleg aan tafel)
€ 52

5 gangen Surprise Menu
€ 62

Gli Antipasti

La tartara di manzo con carciofi freschi, olive taggiasche, acciughe e prezzemolo
Tartaar van ossenhaas bereid met verse artisjokken, taggiasche olijven, ansjovis en peterselie
€ 21

La parmigiana di melanzane al forno con pomodorini e pesto
Aubergine op Parmezaanse wijze met verse tomaatjes, basilicumpesto en Parmezaanse kaas
€ 18

Il carpaccio di pesce bianco caldo con insalatina mista, olio e limone
Warm geserveerde carpaccio van vis bereid met een frisse salade, olijfolie en citroen
€ 20

Il tortino di verdure con freselle, gamberi e burrata
Een taartje van geroosterde groenten bereid met gebakken garnalen, burrata en krokant gebakken brood
€ 22

La pepata di frutti di mare alla Napoletana
Sauté van verschillende soorten zeevruchten met tomatensaus, knoflook en peterselie
€ 24

La bresaola con zucchini e mozzarella di bufala
Fijn gesneden, luchtgedroogd rundvlees bereid met buffelmozzarella en gemarineerde courgette
€ 20

I primi piatti

I scialatielli con ricotta fresca e buccia di limone
Verse lintpasta met verse ricotta en citroenschil
€ 18

I ravioli ripieni di caprino, mandorle e miele con buro fuso e salvia
Huisgemaakte ravioli gevuld met geitenkaas, amadelen en honing bereid met gesmolten boter en salie
€ 19

I gnocchi di patate con burrata e crema di tartufo
Huisgemaakte pasta gemaakt van aardappel bereid met burrata en truffelcrème
€ 20

Le tagliatelle con fagioli, gamberi e cozze
Huisgemaakte brede limtpasta met bonen, garnalen en mosselen
€ 22

Le orechiette con cime di rape con salsiccia, aglio e peperoncino
Korte pasta met raapbroccoli, gekruide Italiaanse worst, knoflook en pikante pepers
€ 19

I Secondi Piatti

L' ossobuco di vitello alla Milanese con cremolata di verdure e risotto allo zafferano
Kalfsschenkel op Milanese wijze met risotto en saffraan
€ 24

Il filetto di manzo con carciofi freschi, patate al forne e salsa all' aceto balsamico
Gebakken tournedos van Belgische blauwe met verse artisjokken, aardappeltjes uit de oven en crème van aceto balsamico
€ 29

La costoletta di maialino di latte con burro e salvia, puré di patate e piselli
Gebakken kotelet van het speenvarken met gesmolten boter, salie, aardappelpuree en verse erwten
€ 26

Il filetto di branzino ai frutti di mare
Filet van zeebaars uit de oven bereid met verse zeevruchten
€ 28

I gamberoni con ravioli di pesce e salsa di crostacei
Gebakken gamba's geserveerd met vis gevulde ravioli en een saus van schaaldieren
€ 27

Pesce di giornata al gusto proprio
Verse visfilet van de dag bereid naar wens
dagprijs

Printvriendelijke versie