Menukaart

Wij serveren momenteel de voorjaarskaart... [bekijk het menu]

25 jaar Pasta e Vino

Pasta e Vino bestaat 25 jaar! Dat vieren wij in april en mei met onderstaand jubileummenu. In april verwelkomen we u bovendien met een glas Prosecco van het huis!
Heeft u een allergie? Meld het ons

Jubileum Menu

♦♦♦

Prosciutto di tonno con gamberi, olive, capperi e pomodorini
Huisgepekelde tonijn met gebakken gamba's, olijven, kappertjes en tomaatjes

♦♦♦

Asparagi con uovo in camicia, crema di tartufo, parmigiano e olio di oliva
Asperges met een gepocheerd eitje, truffelcrème, Parmezaanse kaas en olijfolie

♦♦♦

Ravioli ripieni di ricotta con buffala e crema di melanzane e peperoni
Huisgemaakte ravioli gevuld met ricotta bereid met buffelmozzarella en een crème van aubergine en paprika

♦♦♦

Tagliata di manzo con pomodorini secchi, rucola, pinoli e Parmigiano
Getrancheerde ossenhaas bereid met gedroogde tomaatjes, rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

♦♦♦

Formaggio misto con pane alle noci
Italiaanse kazen met huisgemaakt notenbrood

Of

Crespella ripiena di gelato con frutti rossi e salsa all' arancia
Flensje gevuld met ijs bereid met rode vruchten en een sinaasappelsaus

Prijs per couvert: € 55,-

Printvriendelijke versie